fbpx
Februarboksen kan nu bestilles! Vi sender næste gang 4/2

Hvad får jeg? Er det noget for mig?

Din Strikkeboks vil altid være fyldt med nye og sjove projekter til en masse timers god hygge. Du vil derfor aldrig få 2 Strikkebokse der er ens, og vil derfor aldrig komme til at kede dig!

Strikkeboksen vil altid være fyldt med garn, og der vil være nok garn til at lave de medfølgende opskrifter. Er opskriften en trøje, er der med garanti nok garn til at lave den færdig.

Kvalitetsgarn

Hvilke garnmærker?

I Strikkeboksen vil du primært opleve kvalitetsgarn fra kendte mærker. Pt. har vi en aftale med Mayflower, og du vil derfor med garanti finde Mayflowers garn i Strikkeboksen. Men vi arbejder konstant på at få nye garnmærker på sortiment. Du vil også kunne opleve garn i vores eget mærke. Det gør vi for bla.a at sikre en god kvalitet, men også for at holde prisen på Strikkeboksen helt i bund. Herved får du mest muligt for dine penge.

Kendte mærker til de laveste priser

Som medlem får du altid 25 % i Garnbutikken, så der er altid mulighed for at købe noget billigt kvalitetsgarn. Du vil faktisk opleve, at du næsten altid vil kunne få garn til priser der er lavere end hos konkurrenter.  Som medlem har du endda mulighed for samsending, så du slipper for at betale fragt, hvis du vælger at få din bestilte ordre sendt sammen med din næste Strikkeboks.

Fyldt med værdi

Hvor meget får jeg?

Din Strikkeboks er altid fyldt med garn, opskrifter og evt. tilbehør. Det er svært at sætte en minimumsværdi, da dette varierer fra måned til måned.

DOG garanter vi, at du altid får meget mere for pengene ved køb af en Strikkeboks. Vi garanter altså, at du ikke kan købe det samme garn og tilbehør til en lavere pris end hvad Strikkeboksen koster, og dette er selv når vores konkurrenter har tilbud. Det er altså derfor ALTID en fordel at købe Strikkeboksen

Det er forskelligt fra måned til måned, om der vil være ét større projekt, eller flere mindre opgaver. Vi garanterer i hvert fald, at der altid er til en hel del timers hygge.

Luk menu

Invite & Earn

Signup to start sharing your link
Signup
×

Kurv