Bomuld Lyseblå

Normalpris 14.00 Kr.

Produktbeskrivelse
Strikkeboksens bomuldsgarn er et blødt kvalitetsbomuldsgarn, som er rigtig let at arbejde med. Farven er velegnet til at kombinere med alle regnbuens nuancer, men kan også sagtens stå alene.

Produktdata

  • Materiale: 100% Bomuld
  • Anbefaldet nålestørrelse: 2,5 – 3 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 170 meter
  • Andet: Maskinvask 60º / Tørres fladt

Se alt vores bomuldsgarn her:Find os påFacebook StrikkeboksenInstagram Strikkeboksen

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Vores lyseblå bomuldsgarn

Bomuld kommer fra bomuldsplanten, hvor arten Gossypium hirsutum er den mest benyttede. Garnet er den klassiske type garn, og er derfor også en af de mest populær og mest brugte former af garn. Hækleboksens Bomuldsgarn lyseblå er lavet af 100% bomuld. Det gør at det er meget nemt og utroligt lækkert at hækle med. Garnet leverer desuden altid en topkvalitet. Du ved hvad du får, og du bliver derfor aldrig skuffet med bomuldsgarn.

Irritation mod huden?

Hækleboksens bomuldsgarn lyseblå er behageligt mod huden og fugtabsorberende. Da garnet hverken klør eller på anden måde giver irritation mod huden, kan de med fordel anvendes til børnetøj. Det absorberer desuden varmen godt, og er derfor det perfekte materiale til dig, der ønsker at lave blødt og lækkert tøj, da det samtidig kan holde dig eller dine nære varme.

Mange farver og mange anvendelsesmuligheder

Bomuldsgarn er nemt at farve, og du vil derfor kunne finde bomuldsgarnet i alverdens farver. Du vil altid kunne finde en farve til det projekt du skal i gang med. Ud over de mange flotte farver, kan garnet desuden benyttes til stort set alle projekter, og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Yderligere information

Mayflower
Strikkeboksen

Bomuld