Mayflower Bomuld Rød

Normalpris 20.00 Kr.

Produktbeskrivelse
Denne traditionelle bomuldsgarn fra Mayflower er af den bedste kvalitet. Den kvalitet som Mayflower i tidernes morgen blev kendt for – Den med skibet. Mayflower Cotton 8/4 er af 100/ bomuld.Mayflower Cotton 8/4 findes i et virkeligt stort farvespektra der favner alt fra naturfarver, stærke farver og over i de mere afdæmpede farver, smukke moderigtige og klassiske farver. Mayflower Cotton 8/4 er anvendelig til såvel bluser, trøjer, cardigan, børnetøj, tilbehør, som interiør.

Produktdata

  • Materiale: 100% Bomuld
  • Anbefaldet nålestørrelse: 2,5 – 3 mm
  • Strikkefasthed = 27 m x 34 p = 10 x 10 cm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 170 meter
  • Andet: Maskinvask 60º

Se alt vores bomuldsgarn her:Find os påFacebook StrikkeboksenInstagram Strikkeboksen

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Mayflower Rød Bomuldsgarn 8/4

Bomuld kommer fra bomuldsplanten, hvor arten Gossypium hirsutum er den mest benyttede. Garnet er den klassiske type garn, og er derfor også en af de mest populær og mest brugte former af garn. Hækleboksens Rød Bomuldsgarn er lavet af 100% bomuld. Det gør at det er meget nemt og utroligt lækkert at hækle med. Garnet leverer desuden altid en topkvalitet. Du ved hvad du får, og du bliver derfor aldrig skuffet med bomuldsgarn.

Irritation mod huden?

Mayflower Rød Bomuldsgarn er behageligt mod huden og fugtabsorberende. Da garnet hverken klør eller på anden måde giver irritation mod huden, kan det med fordel anvendes til børnetøj. Det absorberer desuden varmen godt, og er derfor det perfekte materiale til dig, der ønsker at lave blødt og lækkert tøj, da det samtidig kan holde dig eller dine nære varme.

Mange farver og mange anvendelsesmuligheder

Bomuldsgarn er nemt at farve, og du vil derfor kunne finde bomuldsgarnet i alverdens farver. Du vil altid kunne finde en farve til det projekt du skal i gang med, eksempelvis vores Rød bomuldsgarn. Ud over de mange flotte farver, kan garnet desuden benyttes til stort set alle projekter, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Se alt vores bomuldsgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Mayflower

Strikkeboksen