Mayflower Molly

Normalpris 95.00 DKK

Produktdata

  • Materiale: 100% Letspundet uld
  • Anbefalet nålestørrelse: 10 mm
  • Strikkefasthed = 6 m x 9 p = 10 x 10 cm
  • Vægt / længde: 50 gram = 60 meter
  • Andet: Håndvask på 30 grader, tåler ikke strygning, presning, dampning, tørretumbling eller blegning

Se alt hvor garn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Ryd
Varenummer (SKU): MAY-MOL Kategori: Tag:

Beskrivelse

Mayflower Molly er udviklet i samarbejde skuespiller Molly Egelind, som savnede en tyk og chunky garnkvalitet. Mayflower Molly er lavet af 100 % letspundet uld , som er med til at holde garnkvaliteten luftig. Indtil videre fås Mayflower Molly i otte forskellige farver, som har hentet sin inspiration i den danske natur.

Det er både nemt og hurtigt at strikke med Molly på grund af garnets tykkelse. Samtidig fremhæves de enkelte masker også, hvilket giver garnet en særlig taktilitet. Det gør især garnkvaliteten oplagt til begyndere og utålmodige strikkere, som gerne vil strikke tøj på rekordtid.

Der udvikles løbende nye opskrifter til denne garnkvalitet, og en del af disse opskrifter er designet af Molly Egelind. Disse opskrifter er naturligvis gratis, og du kan finde dem på vores opskriftsside.

Se alt hvor garn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Farve

Cognac 04, Cool Grey 08, Desert Sage 02, Espresso 10, Frisk Mint 15, Gylden Gul 09, Himmelblå 12, Marineblå 006, Mimosa 16, Natur 01, Orion Blue 07, Pæon Pink 13, Pastel Lilla 14, Pudder 05, Rhododendron 03, Rød 11