Mayflower Tonga

Normalpris 50.00 DKK

Produktbeskrivelse

Mayflower Tonga er en printet garnkvalitet med lange farveskift, som giver et helt unikt udtryk til dine projekter. Kvaliteten fås i mange flotte varianter, som giver dig den perfekte mulighed for at tilpasse dit projekt din smag. Farverne til denne garnkvalitet er inspireret af landet Tonga, som med sine frodige øgrupper i Stillehavet har dannet grundlaget for disse fine farvesammensætninger.

Produktdata

  • Materiale: 80% Akryl, 10% Uld, 10% Alpaca
  • Farve:
  • Anbefalet nålestørrelse: 3 mm
  • Strikkefasthed = 26 m x 40 rk = 10 x 10 cm
  • Vægt / længde: 100 gram = ca. 450 meter
  • Andet: Maskinevask 30ºC

 

Ryd
Varenummer (SKU): MAY-TON Kategori:

Beskrivelse

Mayflower Tonga

Mayflower Tonga er et ultra lækkert garn perfekt til blandt andet sjaler og tørklæder. Kvaliteten består af hhv. 80 % Akryl, 10 % Uld og 10 % Alpaka. Denne unikke sammensætning er med til at skabe blødt og behageligt garn. Kombinationen af 10 % Uld og 10 % Alpaka er med til at gøre kvaliteten velegnet til de kølige aftner på grund af uldens fantastiske egenskaber.

Tonga er en printet garnkvalitet med lange farveskift, som giver et helt unikt udtryk til dine projekter. Kvaliteten fås i mange flotte varianter, som giver dig den perfekte mulighed for at tilpasse dit projekt din smag. Farverne til denne garnkvalitet er inspireret af landet Tonga, som med sine frodige øgrupper i Stillehavet har dannet grundlaget for disse fine farvesammensætninger.

Se alt vores Akrylgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Vægt0.1 kg
Mayflower

Farve

Flammetræ 03, Koraller 07, Lilje 04, Orkide 02, Regnskov 01, Tropefugl 10, Tropenat 11, Tropeskov 09, Tropesol 06, Tropestrand 08