Merinould Grå/hvid Mix

Normalpris 34.00 DKK

Vores merinouldgarn

Strikkeboksens merinould, er bestående af merinould 52% og akryl 48%. Et blødt garn, der er nemt at arbejde med og passer til trøjer/cardigans, sokker, sjaler, huer, vanter, børnetøj m.m. Bedst af alt, så klør eller irriterer vores merinould-mix ikke.

Produktdata

  • Materiale: 52% Merinould, 48% Akryl
  • Farve:
  • Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 120 meter
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 29
  • Andet: Uldvask 30º

Var det ikke denne Merinould garn du ledte efter? Se alt vores Merinould her:

Find os på

Facebook StrikkeboksenInstagram Strikkeboksen

Kategori:

Beskrivelse

Vores grå/hvid-mix merinouldgarn?

Hækleboksens grå/hvid-mix merinouldgarn, er et uldmixprodukt bestående af 52% Merino, 48% akryl. Et blødt og lækkert garn, der er utroligt nemt at arbejde med. Det er desuden meget behageligt mod huden.

Merino er et naturligt uldprodukt, der kommer fra merinofåret. I forhold til almindelig uld er merino meget blødere og tyndere. Garnet er desuden spundet af flere tynde tråde, hvilket giver garnet en ekstra elasticitet. Det er derfor vigtigt, at du overholder hæklefastheden. Det er en fordel at hækle for fast end for løst, da det ellers vil miste faconen og ikke blive den størrelse, som du forventer.

Irritation mod huden?

Hækleboksens grå/hvid-mix merinouldgarn er meget glat, dette betyder at garnet ikke giver kløen eller irritation ved kontrakt med kroppen. Kan du ikke lide, når uld kradser er Hækleboksens Merinould et sikkert valg.

Mange muligheder for anvendelse

Merinould oplever en stigende popularitet, da det kan anvendes til bla. undertrøjer, lange underbukser, tykke trøjer og endda strømpebukser.

Var det ikke Grå/hvid Mix Merinould garn du ledte efter? Se alt vores Merinould her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Mayflower
Strikkeboksen

Merino